Nationaldagscupen
P07-08
Västerås Invitational 
P03
De här aktiviteterna är några av de projekten som AD Sports har åstadkommit med än så länge, men vi hoppas på fler roliga cuper och camper!

Tidigare händelser

Ett starkt startfält med 24 lag i U14 turneringen, pojkar födda 2003 gjorde upp om titeln. Vi bjöds på bra väder och massvis med bra matcher på Solid Park Arena, Ringvallen och de andra arenorna. Vi återkommer nästa år och hoppas kunna presentera en del utländska lag under hösten.

Stort grattis till IK Sleipner som efter en välspelad final trots trötta killar slog Jarlabergs IF. Grattis också till Husie IF & IK Frej som delade tredje platsen. Bollstanäs SK visade att de skulle varit i A-slutspel då de gick obesegrade igenom B-slutspelet.

Under Nationaldagen så spelades Nationaldagscupen på Skälby IP. 26 lag födda 07 & 08 bjöd på många fina matcher under dagen. Vi hade turen med oss att det blev ett riktigt kanonväder vilket gjorde det extra kul för alla killar att spela och slita hela dagen igenom. 

Västerås 9-manna Trophy kickades igång tidigt på lördagsmorgonen. Tyvärr så var det väldigt molnigt hela dagen men som tur är så är ju det perfekt fotbollsväder. 

Det var en massvis med bra lag som spelade på Råby IP's planer den dagen. 

Stort grattis till Brommapojkarna som drog det längsta strået efter ett straffavgörande i finalen.

VSK Fotboll i samarbete med AD Sports gjorde den andra upplagan av VSK Summer Camp. Syftet med campen var att dela med sig av den kompetens som finns i föreningen och erbjuda spelare extra träning under en period där de flesta föreningar har uppehåll.

Det vi erbjöd var fotbollsträning likt det upplägg som A-laget kör och i samarbete med SISU Idrottsutbildarna tränings-, kost- och näringslära lära sig hur man tar hand om kroppen på rätt sätt.

Stort tack till Tomas Gabrielsson, Johan Mjällby samt alla spelare från VSK U19 och VSK A-lag som deltog under campen.

Västerås 9-manna Trophy
P04
VSK Summer Camp
P02-05

Västerås Invitational Trophy

P04

24 lag från Sveriges alla hörn samlades på Skälby IP i Augusti. 11 manna spel för Pojkar födda 04 och lagen visade att de behärskade spelet mycket bra. Det var många heta matcher turneringen igenom och slutligen stod Nacka FC som slutsegrare efter att ha besegrat IK Sirius i finalen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now